Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

BYOD – Bring Your Own Device i udskoling

På Låsby Skole har alle udskolingselever deres egen computer med i skole. Denne politik følger Skanderborg Kommunes Digitaliserings- og IT-strategi for skolerne i Skanderborg Kommune (link til Digitaliserings- IT Strategien).

Det er vores erfaring fra tidligere forsøg på skolen, at eleverne ikke lærer at tage ansvar for og vedligeholde en lånecomputer. Vi har derfor valgt, at bede alle elever medbring deres egen PC. Vi tror på, at vi på den måde bedst forbereder vore elever til den virkelighed, der møder dem efter Folkeskolen.

Alle elever i udskoling kan frit downloade Office 365 pakken til brug på deres computer. Pakken tilgås og kan downloades her: Link.

Låsby Skole tilbyder samtidig løbende støtte og support. Skolen har ansat en IT-medarbejder, der kan hjælpe eleverne med elementær support og problemløsning.

Skolen anbefaler ikke en bestemt PC eller model. Det er dog vores erfaring, at en god brugt / refurbished computer, er mindst ligeså god som en billigere ny computer. Skolen anbefaler ikke, at eleverne medbringer større gaming-computere eller andet dyrt udstyr. 
Det kan ligeledes give udfordringer i enkelte fag, hvis eleven bruger en cromebook, hvorfor disse ikke umiddelbart anbefales.

Udstyr der medbringes på skolen er elevens eget ansvar. Alle elever i udskoling har derfor en locker, hvor computer og andet  kan låses inde.

Har eleven ikke mulighed for at medtage egen PC, kan I som forældre henvende jer til skolens kontor, der vil være behjælpelig med at finde en løsning.