Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Fakta

Specialtilbud Autisme består af to specialafdelinger på Låsby Skole (afd. D og afd. E). Vi modtager børn med autismespektrum-forstyrrelser/ASF. Ofte har eleverne komorbide diagnoser som f.eks. ADHD, angst, OCD samt nedsat kognitivt funktionsniveau.

Specialtilbud Autisme bliver større og større og lige nu er vi 111 skønne børn og unge og 60 dygtige medarbejdere.

Lego

Afd. E er et specialpædagogisk skoletilbud til normaltbegavede elever med ASF. Eleverne følger her, i det omfang det er muligt, den samme struktur og kalender som almenskolen, ligeledes er der mulighed for inklusion i almen. Afdeling E forventes at flytte til Niels Ebbesens Skole i Skanderborg i løbet af 2024. Læs mere om afd. E her

Afd. D. er et specialpædagogisk skoletilbud til elever med ASF, der kræver et særligt skærmet tilbud og en højere grad af individualisering. Læs mere om afd. D her.

Både afd. D og afd. E har tilknyttet SFO/KLUB, som skal søges gennem pladsanvisningen. Eleverne forbliver i samme rammer og er sammen med kendte pædagoger fra skoledagen, så eleverne oplever sjældent et svært skifte fra skole til SFO/KLUB, men oplever hele dagen som et samlet hele.