Kære forældre til elever på Låsby skole.

Så lukkede Danmark ned grundet Corona – sikke en situation vi står i som samfund!!

Her på skolen er dagen i dag forløbet relativt stille og roligt, trods den noget kaotiske situation. Personalet har håndteret situationen meget professionelt, og det er meget bekræftende at mærke, hvordan alle rykker sammen i ”et fælleskab – på afstand”. Vi har været i kontakt med alle forældre, og vi har mødt stor forståelse for situationen. Alle har været hjælpsomme med at finde løsninger. Trods situationens alvor har det været meget bekræftende at være en del af.

Rigtig mange af jer forældre, har valgt at beholde jeres børn hjemme i dag, på baggrund af statsministerens opfordring i aftes. Vi har brugt dagen til at afdække behovet for nødpasning for 0. – 3. klasse fra på mandag. Ganske få børn fra Låsby skole får behov for nødpasning de næste 14 dage.

Vi kender endnu ikke den fysiske placering for nødpasning, men de forældre der har behov bliver orienteret om dette.

I hører fra jeres barns lærere via Aula/Minuddannelse angående hjemmearbejde de næste 14 dage.

Er der forældre, der har behov for at komme forbi skolen for at hente regntøj/skiftetøj/bøger mm er det en mulighed i morgen fra kl. 12.00-16.00.

Er der elever (måske særligt i udskolingen), der har noget i deres skabe, de har brug for at hente, kan de gøre det i morgen fredag mellem kl. 9.00-10.00.

Vi har haft store driftproblemer på Aula siden i aftes, og har derfor brugt facebook/hjemmeside. Vi formoder, at Aula bliver stabilt igen, når alt falder lidt til ro, så orienterer jer gerne om ændringer af denne vej.

Vil glæder os til at se jer alle igen om 14 dage - Pas på jer selv derude!!

Louise Timm